icon mat 8
appstore
appstore

Központi Felvi Matek 8.

A Központi Felvi - Matek 8. a nyolcadik osztályosoknak készült alkalmazás. Az applikáció hatékonyan felkészíti a nyolcadik osztályosokat a központi felvételire matematikából.

Kezdőképernyő

Az alkalmazás működése nagyon egyszerű, csak be kell írnod a neved, majd ha ezzel kész vagy, a Mehet gombbal indíthatod is a tesztet. Ha valamiért szünetet kell tartanod a teszt közben, ne ijedj meg, később folytathatod ugyanannak a tesztnek a kitöltését, ehhez csak a Folytat gombra kell kattintanod. Ha van megkezdett teszted, akkor ez a gomb aktív, ha viszont nincs elmentett és félbehagyott teszted, akkor ez szürkébben látszik.

Feladatok

Fent baloldalt a 2002/2 azt jelenti, hogy 2002-ben a második (pót) központi írásbelin volt ugyanez a feladat. A 20/25 jelzés az azt mutatja, hogy a 20-ik feladatnál tartasz a 25 feladatból. Az alkalmazást úgy csináltuk meg, hogy 14 év feladatait tartalmazza (2001-2014, folyamatosan bővítjük majd), és ezekből vegyesen válogat, ezzel is segítve a minél hatékonyabb felkészülést.

Kilépés vagy Befejezés

A Kilépésnél az alkalmazás felkínálja a lehetőséget, hogy később folytatni szeretnéd-e ezt a tesztsort. Ebben az esetben megjegyzi az eltelt időt és az addig megjelölt válaszaidat, és később bármikor folytathatod a számolást. A Befejezés gombra kattintva később nem folytathatod a tesztsort, hanem lezárod a tesztet, az alkalmazás pedig kiírja az elért pontszámodat, és azt, hogy ez hány százaléknak felel meg. Ezeket a kezdőkérpernyőn lévő Eredmények gombra kattintva nézheted vissza. Itt látod azt is, hogy az idő folyamán hogy javult a teljesítményed.

Rajzok és ábrák

A feladatokat színes rajzokkal, ábrákkal szemléltettük, hiszen a felkészülésnél ez sokat segíthet, és kicsit talán kevésbé unalmassá is teszi a tanulást. Viszont azzal is számolnod kell, hogy nagy valószínűséggel az éles Központi Írásbelin fekete-fehér rajzokkal fogsz majd találkozni.

Több mint 600db feladat

Az alkalmazás több mint 600 db feladatból állít össze egy-egy tesztsort véletlenszerűen úgy, hogy közben a feladatokat nehézségük alapján is csoportosítja. Ez bizony rengeteg kombinációt jelent, így nagyon kicsi rá az esély, hogy kétszer ugyanazt a tesztsort kapd.

Miért van 26 feladat?

Az éles Központi Felvételin általában 10 feladattal fogtok találkozni. Azonban ha ezeket megnézitek, mindegyik több alfeladatra van osztva. Az alkalmazásban a mobil applikációk sajátosságai miatt ezek egy-egy külön feladatként jelennek meg. Mint ahogy feljebb már írtuk, az alkalmazás nehézségük alapján is csoportosítja a feladatokat, ezért lehetséges, hogy 24, 25 vagy 26 kérdéssel fogsz találkozni egy-egy tesztsorban.

Bárhol használhatod

Az alkalmazás mindig veled lesz, bárhol használhatod. Ha van egy kis időd, és természetesen kedved, csak előkapod a telefonod, és már indíthatod is kérdéseket.

Gyakorolj többet!

Minél többet használod az alkalmazást, napról napra eredményesebben, könnyebben fogod megoldani a feladatokat. Ez pedig nagyon jól fog jönni mikor az éles tesztet a kezedhez kapod.

Több időd marad

Ha hazafelé a villamoson, metrón, vonaton használod az alkalmazást akkor otthon több időd marad más dolgokra és hasznosan töltötted el az idődet. Végezetül pedig mindenkinek jó felkészülést kívánunk, és reméljük, hogy meg fogjátok szeretni ezt a jó kis applikációt!

Jó tanulást kivánunk!